BO MED UDSIGT
TÆT PÅ NATUREN

”Glæd dig” er Viborgs slogan, hvilket kommer helt til sin ret i dette tilfælde.

I Sønæshave er nu opført ikke mindre end 42 skønne rækkehuse i to plan.
Her er det lykkes at få Sønæshave til at smelte sammen med det nyligt anlagte rekreative område sØnæs og den skønne udsigt til Søndersø.
I alle boligerne er der tænkt fremtidssikring med 3-lags glas i vinduer og døre, der er støjdæmpende og Genvex-ventilationsanlæg i alle boliger, som med den friske luft både er godt for dit velbefindende og økonomien.

REKREATIVE FACILITETER
LIGE OM HJØRNET

Sønæshave befinder sig således inden for en trekant med centrum, sø og have – samtidig med Sydbyens mange andre muligheder for skole, indkøb og sport. Derfor appellerer Sønæshave til alle moderne familietyper, men også som egoistboligen, hvor alt skal være inden for kort afstand.
Indkørslen til rækkehusene er fra Gl. Århusvej, hvor kommunen netop har afsluttet fartnedsænkning på strækningen foran boligerne med beplantede helleanlæg, hvilket i sig selv har skabt en lille ny bydel.

Rækkehusene er både til salg og leje.

Du kan finde meget mere information og priser på www.sønæshave.dk

Udlejning: Pia Bach-Kristensen

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Mobil: 21 21 02 13

Salg: Benjamin Galacho

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Mobil: 28 99 87 87