Bach Gruppen har over den seneste tid været i gang med endnu et nyt og prægtigt byggeri i HI-Park i Herning - Tirsdag d. 21. juni blev de nye bygninger indviet til åbningsreception afholdt af lejeren - Den nye spændene virksomhed Re-Match.

Herning Folkeblads Nyhedssite bragte på åbningsdagen følgende artikel om den nye virksomhed:

 

Verden venter for Herning-virksomheden Re-Match

Borgmester og minister klippede i fælleskab snoren for den ambitiøse virksomhed Re-Match i HI-Park

21. juni 2016, 21.49

Af Brian Kjær Andersen
Erhvervsredaktør

Det er ikke alle nystartede virksomheder, som har både Ikast-Brandes og Herning Kommunes borgmester, miljøministeren og højtstående branchefolk med til den officielle åbning.

Men Re-Match i HI-Park er heller ikke en helt almindelig virksomhed. Som omtalt i Herning Folkeblad torsdag har virksomheden udviklet sin egen teknologi til at tage imod brugte kunstbaner, skære dem op og genbruge 99 procent af materialerne. Det kan ingen andre virksomheder i verden matche.

Tirdag eftermiddag deltog over 100 personer i den officielle åbning, hvor administrerende direktør Andy Vels Jensen i sin åbningstale påpegede, at målet nu er at kopiere Herning-fabrikken i andre lande.

- Det hårde arbejde fortsætter. Vi er nu klar til at udvide i udlandet og og har planer for både Tyskland, England og USA, forklarede han.

 

Ros fra miljøministeren

Miljø- og klimaminister Esben Lunde Larsen (V) var også blandt åbningstalerne. Han lagde ikke skjul på, at Re-Match med sin tilgang til at genanvende materialer har ramt en tendens, som vægter både højt både i Danmark og udlandet.

- Re-match er den type virksomhed, vi gerne vil have flere af i Danmark. En virksomhed, der tænker i cirkulær økonomi og tænker i, hvordan man bruger teknologi til at forandre det samfund, vi lever i - samtidig med, at der skabes arbejdspladser og gode historier. Ikke bare herhjemme, men også worldwide, lød det fra Esben Lunde Larsen.

Inden han klippede snoren til den officielle åbning sammen med Hernings borgmester Lars Krarup (V), blev hele forsamlingen bedt om at gå ud på parkeringspladsen og kigge mod himlen.

Efter lidt ventetid kunne en flyvemaskine høres i det fjerne, og da den nåede hen over Re-Match' fabrik i HI-Park sprang en faldskærmsspringer ud.

Med en orange røgmaskine koblet til fødderne og et grønt Re-match flag bundet til livet bidrog han til festlighederne. Efter en noget hård landing kunne han overlevere flaget, som idemanden til Re-Match - Dennis Andersen - hejste i flagstangen.

 

Roser til Herning Kommune

Ingen af de involverede i Re-Match har direkte tilknytning til Herning. Administrerende direktør Andy Vels Jensen forklarede, at han er født i Viborg og bor i København.

Men da virksomheden skulle vælge sin placering, blev man overbevist af den indstilling, ledelsen mødte hos Herning Kommune.

- Mange har spurgt os »Hvorfor Herning?« Det er meget let at foklare, for de leverer altid på deres løfter. Der er en attitude omkring at få ting til at lykkes, og de har været med os hele vejen, sagde Andy Vels Jensen

Både Fifa og DBU deltog i åbningen af Re-match. Læs i Herning Folkeblad torsdag, hvorfor de to fodboldforbund har så stor interesse i genanvendelse af kunstbaner.

 

 

 

Link til artiklen:

http://aoh.dk/artikel/20160621/verden-venter-for-herning-virksomheden-re-match#&loggedin=1