Ny-blge-wide
Viborg-wide
agerlandsvej-10--24
bach_gruppen_lastbiler
brovej---freeway
doris_k_9
farvervej_1
finsensvej-front-juni-2013
gravene-2-front-web
hi_park
ho_feriecenter_m_billede
livvej-21---23--juni-2014
mogelparken
nytorv_2
pakhusvej-2-8-front
rvej-21
sct_mogensgade_gl_skivevej_2
skottenborg_erhvervshuset
snders-parken-maj-2013
stadion_2011_08_22
stadion_aften
vigso_feriecenter
wide

Vigsø Feriecentret blev opført i perioden 1967-1970 på skrænten mod havet, det der i dag er kendt som A-byen. I 1972-1973 blev der bygget yderligere 25 huse, det vi i dag kalder B-byen. Senest, i 1988, blev der bygget 62 huse og centerbygning med, hvad der dengang var Nordeuropas største badeland. Det store bassin i badelandet rummer ikke mindre end 600.000 l. vand og centerbygningen er på 7.500 kvm.

Således fremstår feriecentret i dag med i alt 174 huse samt et feriehotel beliggende midt i Vigsø by. Hotellet var indtil 1991 et privatdrevet pensionat.

Fra starten blev centrets restaurant forpagtet væk, men vi valgte at trække den ind i eget regi i januar 2002 for at skabe en større samhørighed med den øvrige centerdrift. Der er nu igen fundet en forpagter til restauranten, som åbner d. 1. april i ny renoverede lokaler.

Vigsø Feriecenter blev 1. marts 2009 købt af Bach Gruppen A/S, som også har Ho Feriecenter i ejerskabet.

I alt dækker Vigsø Feriecenter 146 tdr. land og kan rumme mere end 1.100 gæster.

Udover den smukke natur har Vigsø sine egne seværdigheder: Kirken, der er bygget af limstensflager, består kun af skib og kor. Vigsø Kirke, i Romansk stil, er opført af lokale byggematerialer, fundet på stranden, omkring år 1200.

For yderligere oplysninger besøg hjemmesiden www.vigsoe-ferie.dk ...


BG Beton A/S er ejet af Bach Gruppen A/S og er en forholdsvis ny virksomhed. Virksomheden beskæftiger sig med produktion og salg af færdigbeton.

Besøg selskabet på www.bgbeton.dk ...


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BG Porte A/S, som er en del af Bach Gruppen, er aktiv indenfor salg af porte med mere, heraf kan nævnes garageporte, facadedøre, industriporte,  bomanlæg, docking & sluseudstyr.

BG Porte A/S er også behjælpelig med montering af portene, men tilbyder selvfølgelig også "gør det selv" garageporte.

Se mere på
www.bgporte.dk ...


SHT A/S, som er en del af Bach Gruppen, er aktiv indenfor fremstilling af teglelementer. Idégrundlaget er at forene fordelene med industrielt byggeri og samtidig bevare det murede udseende.

SHT A/S er Danmarks største producent af teglelementer.


Læs mere på www.sht.dk ...

 

 

Batteriet på Amager ved Njalsgade - et større erhvervs- og boligbyggeri, som er tegnet af Arkitema Architects arkitekter med hjælp af TREDJE NATUR og Entasis. Grunden er på godt 7 hektar og omfatter ekstensivt udnyttede arealer samt det fredede fortidsminde Faste Batteri. Projektet har et etageareal på ca. 125.000 m2 og rummer boliger, serviceerhverv, herunder hotel og butikker, daginstitutioner samt kulturelle formål. Bebyggelsen består af 9 bygninger i højder, der varierer fra 36 til ca. 86 meter. Såvel bygningerne som arealerne mellem bygningerne er terrasserede.

For yderlige oplysninger besøg http://arkitema.com/da/projekter/bolig/faste-batteri.

http://www.dagensbyggeri.dk/artikel/93858-bryggens-bastion-tager-form

 

Ejendomsselskabet Bertel Nielsen A/S, som Bach Gruppen er medejer af, er bygherre på Jyllands mest eksklusive og bedst beliggende boliger. Der bygges 115 gennemlyste ejerboliger på 1. parket til Vejle Fjord, som nærmeste nabo til lystbådehavnen, med Nørreskov i baghaven og Vejle Centrum lige om hjørnet. De første 2 bølger stod færdig d. 1. juni 2009 - skal opleves.

For yderligere oplysninger, besøg Bertel Nielsens hjemmeside på www.bertelnielsen.dk ...


 

Bach Gruppen er medejer af Viking Energi A/S, som sælger flaskegas i Danmark fra et bredt forhandlernet i Danmark.

For yderligere oplysninger henvises til www.viking-energi.dk ...

Bach Gruppen er medejer af Randers Reb International A/S, som sælger wirer m.v. til fiskeindustrien over hele verden, men har også nicheproduktion af wirer til legepladser og produkter til møbelindustrien.

For yderligere oplysninger henvises til www.randers-reb.com ...

Bach Gruppen er medejer af MR Scanner, som er en privatejet MR Scanner beliggende ved stadion i Viborg og udfører scanningsopgaver for forsikringsselskaber, de danske regioner og private.

For yderligere oplysninger henvises til www.mrscannerviborg.dk ...


Ho Ferie- og Aktivitetscenter, ejet af Bach Gruppen, er beliggende i Danmarks største ferieområde ved Blåvand og råder over badeland, bowlingcenter, cafe/restaurant og 84 luksushuse.

For yderligere oplysninger klik her www.ho-ferie.dk ...

GH Mørtel A/S, som er ejet af Bach Gruppen, beliggende i Avedøre og Haslev leverer mørtelprodukter og tørbeton til den danske byggebranche.

For yderligere oplysninger besøg www.gh-mortel.dk ...

 

Deruda International A/S og GH Leasing er begge en del af Bach Gruppen. Deres speciale er salg og leasing/leje af nye og brugte betonbiler samt andet materiel. For yderligere oplysninger henvises til Benjamin Galacho på telefon 28 99 87 87.

Se mere på hjemmesiden www.bgbiler.dk ...

 

BFR Rostock Gmbh, som er en del af Bach Gruppen, råder over to komplette elementfabrikker, som leverer primært til det danske, tyske og svenske marked. Med sin nære beliggenhed til Danmark er det en attraktiv samarbejdspartner indenfor levering af alle typer af betonelementer.

Se yderligere på hjemmesiden www.beton-bfr.de ...Bach Byg A/S´s primære aktivitet er opførsel og salg af parcelhuse. Bach Byg har igennem årene opført og solgt flere tusinde parcelhuse, så der er stor ekspertise indenfor dette.

Ring til Benjamin Galacho på telefon +45 28 99 87 87 for yderligere information ...

BG Stone A/S, som er en del af Bach Gruppen, er aktiv indenfor udvinding og salg af råstoffer. Materialerne udvindes og sælges fra egne grusgrave og søpladser i Danmark.

I Norge produceres og udskibes materialerne fra eget granitbrud i Brekke Stenbrudd.

Læs mere på www.bgstone.dk ...